Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСолодовнікова В.О., Нагорний О.Ю-
dc.date.accessioned2023-03-13T09:14:40Z-
dc.date.available2023-03-13T09:14:40Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСолодовнікова В.О., Нагорний О.Ю. Дослідження впливу температури на ступінь деполімеризації розчинів натрієвої солі карбоксиметилцелюлози (NaKMЦ). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 24uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26221-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу температури на ступінь деполімеризації розчинів натрієвої солі карбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)uk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-24.pdf145.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.