Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26187
Title: | Methodology of evaluation of customer satisfaction of restaurants servises (Методика оцінювання задоволеності клієнтів послугами ресторанного закладу) |
Authors: | Chukurna, O. Mykhailova, M. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Chukurna O., Mykhailova M. Methodology of evaluation of customer satisfaction of restaurants servises (Методика оцінювання задоволеності клієнтів послугами ресторанного закладу). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 103-104. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26187 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_101-102.pdf | 806.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.