Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26182
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПеченка, О. І.-
dc.date.accessioned2023-03-12T15:01:33Z-
dc.date.available2023-03-12T15:01:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПеченка О. І. Розвиток інноваційного потенціалу експортоорієнтованого підприємництва в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 93-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26182-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозвиток інноваційного потенціалу експортоорієнтованого підприємництва в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_14.05.20_93-94.pdf737.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.