Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26155
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.-
dc.date.accessioned2023-03-11T21:07:26Z-
dc.date.available2023-03-11T21:07:26Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Соколова Є. Б. Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299-300uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26155-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleМоделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-299-300.pdf143.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.