Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26155
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Соколова, Є. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T21:07:26Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T21:07:26Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 299-300 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26155 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 | - |
dc.title | Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-299-300.pdf | 143.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.