Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26084
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, І. М.-
dc.date.accessioned2023-03-11T14:33:54Z-
dc.date.available2023-03-11T14:33:54Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПавлюк І. М. Математична обробка результатiв експерименту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 275-276uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26084-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleМатематична обробка результатiв експериментуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-275-276.pdf144.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.