Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2023-03-11T14:31:31Z-
dc.date.available2023-03-11T14:31:31Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Аксьонова О. Ф., Упатова О. І. Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 273-274uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26083-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВизначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-273-274.pdf160.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.