Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26066
Title: Вивчення ферментативної активності амілаз за вмісту добавок чорноплідної горобини
Authors: Горяйнова, Ю. А.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Горяйнова Ю. А. Вивчення ферментативної активності амілаз за вмісту добавок чорноплідної горобини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 261-262
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26066
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-261-262.pdf157.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.