Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26063
Title: Оптимізація рецептури вівсяного печива та заварних пряників із використанням концентрату соняшникового зерна
Authors: Євлаш, В. В.
Гурікова, І. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Гурікова І. М. Оптимізація рецептури вівсяного печива та заварних пряників із використанням концентрату соняшникового зерна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 257-258
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26063
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-257-258.pdf146.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.