Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26063
Title: | Оптимізація рецептури вівсяного печива та заварних пряників із використанням концентрату соняшникового зерна |
Authors: | Євлаш, В. В. Гурікова, І. М. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В. В., Гурікова І. М. Оптимізація рецептури вівсяного печива та заварних пряників із використанням концентрату соняшникового зерна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 257-258 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26063 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-257-258.pdf | 146.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.