Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26061
Title: Властивості технічних матеріалів за низьких температур
Authors: Якушенко, Є. М.
Issue Date: May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Якушенко Є. М. Властивості технічних матеріалів за низьких температур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 255-256
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26061
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-255-256.pdf154.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.