Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorПедорич, І. П.-
dc.date.accessioned2023-03-11T12:45:32Z-
dc.date.available2023-03-11T12:45:32Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Педорич І. П. Відходи та побічні продукти переробки в харчовій промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 241-242uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26049-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleВідходи та побічні продукти переробки в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-241-242.pdf144.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.