Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorГордієнко, І. О.-
dc.date.accessioned2023-03-11T12:13:08Z-
dc.date.available2023-03-11T12:13:08Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Гордієнко І. О. Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 215-216uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26029-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleУдосконалення способу виробництва плодоовочевого порошкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-215-216.pdf146.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.