Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26024
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Мазняк, З. О. | - |
dc.contributor.author | Гузенко, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T11:57:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T11:57:29Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Методи боротьби з поляризаційним шаром на мембранах: розробки та перспективи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 211-212 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26024 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Методи боротьби з поляризаційним шаром на мембранах: розробки та перспективи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-211-212.pdf | 164.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.