Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.date.accessioned2023-03-10T09:17:55Z-
dc.date.available2023-03-10T09:17:55Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationКоротаєва Є.О., Розробка математичної моделі оптимізації вмісту інгредієнтів рецептурної суміші для емульсій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пивоваров П. П., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 15uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25855-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка математичної моделі оптимізації вмісту інгредієнтів рецептурної суміші для емульсійuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-15.pdf245.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.