Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГумаров, С. Р.-
dc.contributor.authorГриценко, І. С.-
dc.date.accessioned2023-03-10T07:16:05Z-
dc.date.available2023-03-10T07:16:05Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationГумаров С.Р., Гриценко І.С. Перспективи використання бобової сировини в технології м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гринченко О. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 8uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25823-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання бобової сировини в технології м’ясної продукціїuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-8.pdf134.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.