Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25796
Title: Перспективи використання модифікованих газових середовищ у технології кулінарної продукції
Authors: Богайчук, В. В.
Волович, О. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Богайчук В.В., Волович О.О. Перспективи використання модифікованих газових середовищ у технології кулінарної продукції Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25796
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-5.pdf136.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.