Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-03-07T17:06:02Z-
dc.date.available2023-03-07T17:06:02Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЩербакова Т. В., Селютіна Г. А., Онищенко В. М. Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 199-200uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25702-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4-
dc.titleАналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-199-200.pdf143.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.