Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-03-07T16:57:50Z-
dc.date.available2023-03-07T16:57:50Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Щербакова Т. В. Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 193-194uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25699-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4-
dc.titleАналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-193-194.pdf143.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.