Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25589
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, М. В.-
dc.contributor.authorШуміло, О. С.-
dc.date.accessioned2023-03-07T11:20:30Z-
dc.date.available2023-03-07T11:20:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧорна М. В., Шуміло О. С. Особливості антикризового управління підприємствами роздрібної торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С.75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25589-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості антикризового управління підприємствами роздрібної торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_75-76.pdf692.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.