Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25550
Title: Використання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівлі
Authors: Горошанська, О. О.
Кащена, Н. Б.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горошанська О. О., Кащена Н. Б. Використання експертних методів для оцінки сталого розвитку підприємств торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 45-46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25550
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_45-46.pdf802.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.