Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25532
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБігдан, І. А.-
dc.date.accessioned2023-03-07T10:13:07Z-
dc.date.available2023-03-07T10:13:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБігдан І. А. Макроекономічне прогнозування як складова бюджетного планування в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25532-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМакроекономічне прогнозування як складова бюджетного планування в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_14.05.20_37-38.pdf745.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.