Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолобцева, І. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-06T16:22:24Z-
dc.date.available2023-03-06T16:22:24Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationХолобцева І. П., Серік М. Л., Самохвалова О. В. Обґрунтування технології отримання пісочного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 128-130uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25423-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleОбґрунтування технології отримання пісочного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-128-130.pdf150.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.