Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25420
Title: Залежність процесу тістоведіння від впливу збагаченої калієм рецептурної води
Authors: Сімакова, О. О.
Остренська, К. І.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сімакова О. О., Остренська К. І. Залежність процесу тістоведіння від впливу збагаченої калієм рецептурної води. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 122-124
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25420
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-122-124.pdf151.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.