Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25418
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2023-03-06T16:05:45Z-
dc.date.available2023-03-06T16:05:45Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 118-120uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25418-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleВітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-118-120.pdf152.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.