Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКравчук, Т. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-03-06T16:02:47Z-
dc.date.available2023-03-06T16:02:47Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Кравчук Т. В., Максимова Н. П., Лосєва С. М. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 116-118uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25416-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleВивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-116-118.pdf151.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.