Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25414
Title: Розробка нанотехнологій оздоровчих кріодобавок і нанопродуктів із пряних овочів
Authors: Погарська, В. В.
Дудник, К. В.
Майба, К. Ю.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Дудник К. В., Майба К. Ю. Розробка нанотехнологій оздоровчих кріодобавок і нанопродуктів із пряних овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 112-114
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25414
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-112-114.pdf151.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.