Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25398
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-03-06T15:10:55Z-
dc.date.available2023-03-06T15:10:55Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Михайлов В. М., Погарський О. С., Лосєва С. М. Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 84-85uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25398-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleКріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азотуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-84-85.pdf147.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.