Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25302
Title: | Елементи регулювання стратегії корпоративного управління в умовах банкрутства |
Authors: | Топоркова, О. В. Єрмолова, В. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Топоркова О. В., Єрмолова В. Ю. Елементи регулювання стратегії корпоративного управління в умовах банкрутства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С.23-14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25302 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_23-24.pdf | 737.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.