Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYancheva, L.-
dc.contributor.authorBochulia, T.-
dc.contributor.authorKorobkina, I.-
dc.date.accessioned2023-03-06T12:12:34Z-
dc.date.available2023-03-06T12:12:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationYancheva L., Bochulia T., Korobkina I. Innovative approach to forming information and analytic provision of managing an enterprise. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 3-4.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25286-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleInnovative approach to forming information and analytic provision of managing an enterpriseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_3-4.pdf736.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.