Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25142
Title: Advances in research on antioxidant activity of tannic acid
Authors: Wenjuan, Lou
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Wenjuan Lou. Advances in research on antioxidant activity of tannic acid. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 44-45
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25142
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-44-45.pdf73.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.