Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFang, Wang-
dc.contributor.authorSukmanov, V.-
dc.contributor.authorJie, Zeng-
dc.date.accessioned2023-03-03T16:44:37Z-
dc.date.available2023-03-03T16:44:37Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationFang Wang, Sukmanov V., Jie Zeng. Effect of high pressure treatment and physical properties of ultrafine grinding on physicochemical properties of soybean residue. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 41-42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25140-
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleEffect of high pressure treatment and physical properties of ultrafine grinding on physicochemical properties of soybean residueuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-41-42.pdf112.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.