Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25140
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Fang, Wang | - |
dc.contributor.author | Sukmanov, V. | - |
dc.contributor.author | Jie, Zeng | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T16:44:37Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T16:44:37Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Fang Wang, Sukmanov V., Jie Zeng. Effect of high pressure treatment and physical properties of ultrafine grinding on physicochemical properties of soybean residue. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 41-42 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25140 | - |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Effect of high pressure treatment and physical properties of ultrafine grinding on physicochemical properties of soybean residue | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-41-42.pdf | 112.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.