Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮдіна, Т. І.-
dc.contributor.authorБезрученко, О. М.-
dc.date.accessioned2023-03-03T16:37:45Z-
dc.date.available2023-03-03T16:37:45Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЮдіна Т. І., Безрученко О. М. Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 39-40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25139-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleТехнологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-39-40.pdf144.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.