Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25119
Title: Інноваційні підходи до виробництва чипсів зі свинячої шкіри
Authors: Будник, Н. В.
Кайнаш, А. П.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Будник Н. В., Кайнаш А. П. Інноваційні підходи до виробництва чипсів зі свинячої шкіри. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 9-10
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25119
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-9-10.pdf157.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.