Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25119
Title: | Інноваційні підходи до виробництва чипсів зі свинячої шкіри |
Authors: | Будник, Н. В. Кайнаш, А. П. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Будник Н. В., Кайнаш А. П. Інноваційні підходи до виробництва чипсів зі свинячої шкіри. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 9-10 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25119 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-9-10.pdf | 157.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.