Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorZaika, S.-
dc.contributor.authorNadolia, S.-
dc.date.accessioned2023-03-03T11:08:34Z-
dc.date.available2023-03-03T11:08:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationNadolia S. Ways to increase economic efficiency and sustainability of cultural production production. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток": до 90-річчя заснування ХНТУСГ, 30 квітня 2020 р.; наук. кер. Zaika S. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 165-167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25051-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleWays to increase economic efficiency and sustainability of cultural production productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток": до 90-річчя заснування ХНТУСГ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasnyi marketynh stratehichne upravlinnia ta innovatsiinyi rozvytok 30.04.2020-57.pdf183.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.