Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24872
Название: Дослідження якості коньячних виробів
Авторы: Мельник, І. В.
Тринкаль, О. В.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Мельник І. В., Тринкаль О. В. Дослідження якості коньячних виробів. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 195-196
Серия/номер: Сучасні методи контролю якості товарів;Секція 5
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24872
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-195-196.pdf150.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.