Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Упатова, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:56:50Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T09:56:50Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 189-190 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24865 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні методи контролю якості товарів;Секція 5 | - |
dc.title | Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-189-190.pdf | 211.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.