Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:56:50Z-
dc.date.available2023-03-02T09:56:50Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Упатова О. І. Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 189-190uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24865-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасні методи контролю якості товарів;Секція 5-
dc.titleДослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-189-190.pdf211.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.