Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24854
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холодова, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:46:16Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T09:46:16Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Холодова О. Ю. Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузі. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 181-182 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24854 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4 | - |
dc.title | Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-181-182.pdf | 175.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.