Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24847
Назва: Булочні вироби для геродієтичного харчування
Автори: Свідло, К. В.
Лазарева, Т. А.
Корзун, В. Н.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Свідло К. В., Лазарева Т. А, Корзун В. Н. Булочні вироби для геродієтичного харчування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 175-176
Серія/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24847
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-175-176.pdf162.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.