Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24834
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorДерій, А. С.-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:20:56Z-
dc.date.available2023-03-02T09:20:56Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationРогова А. Л., Дерій А. С. Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 161-162uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24834-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesОздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4-
dc.titleРозробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-161-162.pdf161.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.