Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24833
Название: Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Гасанова, Анна Едуардівна
Абрамова, Тетяна Сергіївна
Коломiєць, Т.М.
Ключевые слова: натуральні прянощі;біологічно активні речовини;добавки;наноекстракти;оздоровчі продукти
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр'єва О. О., Гасанова А. Е., Абрамова Т. С., Коломiєць Т. М. Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 3/10 (75). С. 54-59. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.44496.
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (75)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вміст БАР в натуральних прянощах та розроблено технологію наноекстрактів та нанопорошків із них з використанням кріомеханічної обробки сировини перед екстрагуванням. Це дозволило збільшити вихід екстрактивних речовин в 1,5…2 рази, скоротити термін екстрагування в 4…5 разів та отримати добавки та продукти з їх використанням з рекордною кількістю БАР.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24833
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_3_10_75.pdf323.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.