Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24832
Название: Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Ракша-Слюсарева, О. А.
Круль, В. О.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Ракша-Слюсарева О. А., Круль В. О. Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 159-160
Серия/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24832
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-159-160.pdf162.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.