Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24717
Title: Правознавство
Authors: Поставнича, Марина Вікторівна
Keywords: основи права;правознавство;правові системи України;захист прав;нормативно-правові акти;правове регулювання;правова культура;українське законодавство
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Поставнича М. В. Правознавство: практикум для студ. напр. підгот.:6.051701 "Харчові технології та інженерія". Галузі знань: 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" спец. 6.091711"Технол. харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 56 с.
Abstract: Ця методична розробка складена відповідно до типової програми з дисципліни "Основи права" з урахуванням особливостей підготовки спеціалістів економічних вузів, її мета - розкрити зміст курсу, полегшити студентам підготовку до семінарських занять та самостійної роботи. Мета викладання дисципліни "Основи права": формування системи знань з теорії держави і права та його провідних галузей, правового регулювання економіки, юридичного забезпечення підприємницької та господарської діяльності. Курс передбачає вивчення основних понять і категорій права, ознайомлення з поняттями, що охоплюють загальнотеоретичні визначення, ознаки, елементи змісту, принципи, форми, функції та інші характеристики держави та права, питання по окремих галузях українського законодавства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24717
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_Pravoznavstvo_2013.pdf420.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.