Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоставнича, Марина Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-03-01T13:44:56Z-
dc.date.available2023-03-01T13:44:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПоставнича М. В. Правознавство: практикум для студ. напр. підгот.:6.051701 "Харчові технології та інженерія". Галузі знань: 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" спец. 6.091711"Технол. харчування"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24717-
dc.description.abstractЦя методична розробка складена відповідно до типової програми з дисципліни "Основи права" з урахуванням особливостей підготовки спеціалістів економічних вузів, її мета - розкрити зміст курсу, полегшити студентам підготовку до семінарських занять та самостійної роботи. Мета викладання дисципліни "Основи права": формування системи знань з теорії держави і права та його провідних галузей, правового регулювання економіки, юридичного забезпечення підприємницької та господарської діяльності. Курс передбачає вивчення основних понять і категорій права, ознайомлення з поняттями, що охоплюють загальнотеоретичні визначення, ознаки, елементи змісту, принципи, форми, функції та інші характеристики держави та права, питання по окремих галузях українського законодавства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectоснови праваuk_UA
dc.subjectправознавствоuk_UA
dc.subjectправові системи Україниuk_UA
dc.subjectзахист правuk_UA
dc.subjectнормативно-правові актиuk_UA
dc.subjectправове регулюванняuk_UA
dc.subjectправова культураuk_UA
dc.subjectукраїнське законодавствоuk_UA
dc.titleПравознавствоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
P_Pravoznavstvo_2013.pdf420.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.