Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24705
Название: Волоські горіхи як збагачувальна добавка для нових соусів
Авторы: Жукевич, О. М.
Рудавська, Г. Б.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Жукевич О. М., Рудавська Г. Б. Волоські горіхи як збагачувальна добавка для нових соусів. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 135-136
Серия/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24705
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-135-136.pdf162.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.