Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24689
Название: Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці
Авторы: Бурбак, А. М.
Дубова, Г. Є.
Апанасенко, Л. .М.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Бурбак А. М., Дубова Г. Є., Апанасенко Л. М. Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 129-130
Серия/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24689
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-129-130.pdf161.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.