Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685
Название: | Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі |
Авторы: | Орел, В. М. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Орел В. М. Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 114-117. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_43.pdf | 217.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.