Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685
Title: Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі
Authors: Орел, В. М.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Орел В. М. Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 114-117.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_43.pdf217.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.