Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685
Title: | Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі |
Authors: | Орел, В. М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Орел В. М. Управління інноваційними процесами в стабілізації розвитку харчової галузі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, 8-9 листопада 2018 р. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 114-117. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24685 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем": присвяченої 70-річчю кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_2018_43.pdf | 217.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.