Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24672
Название: Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми
Авторы: Одарченко, А. М.
Черкашина, В. Ю.
Бабіч, А. О.
Дата публикации: 20-окт-2011
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Черкашина В. Ю., Бабіч А. О. Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 114-115
Серия/номер: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24672
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-114-115.pdf160.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.