Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.contributor.authorМовчан, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:28:49Z-
dc.date.available2023-03-01T12:28:49Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Піддубний В. В., Мовчан А. О. Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеру. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 108-109uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24666-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleПідвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-108-109.pdf154.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.