Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24644
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T11:02:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T11:02:29Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко О. Є., Сорокіна С. В. Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 95-96 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24644 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 | - |
dc.title | Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-95-96.pdf | 168.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.