Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24644
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, О. Є.-
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T11:02:29Z-
dc.date.available2023-03-01T11:02:29Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationШевченко О. Є., Сорокіна С. В. Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 95-96uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24644-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМитна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2-
dc.titleОсновні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-95-96.pdf168.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.