Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24581
Назва: Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій
Автори: Мурликіна, Н. В.
Упатова, О. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 166-167.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-166-167.pdf110.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.