Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24581
Назва: | Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій |
Автори: | Мурликіна, Н. В. Упатова, О. І. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 166-167. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24581 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-166-167.pdf | 110.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.